Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm

Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm Καριωτάκης. ΘΕΡΜΑΝΣΗ Επαγγελματική θέρμανση Alfa Therm Καριωτάκης ALF83 .Πληροφορίες

Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm Καριωτάκης

Λέβητας

Βιομάζας

&

Υγρών

Καυσίμων

850.000

kcal/h

Alfa

Therm

Καριωτάκης

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Επαγγελματική θέρμανση

Alfa Therm Καριωτάκης

ALF83

θερμανση

λεβητες

μεταλλικες

κατασκευες

online

Short URL:
Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
 Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm
Λέβητας Βιομάζας & Υγρών Καυσίμων 850.000 kcal/h Alfa Therm Καριωτάκης
29.520,00€
ΚΩΔΙΚΟΣALF83
BRANDALFA THERM ΚΑΡΙΩΤΑΚΗΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Λέβητας βιομάζας για μεγάλες απαιτήσεις σε ζεστό νερό.
Είναι κατάλληλος για θερμοκήπια, υδροπονικές μονάδες, πισίνες και κάθε βιομηχανική χρήση.

Είναι κατάλληλος για την καύση στερεών καυσίμων αλλά και την καύση υγρών καυσίμων, μαζούτ-πετρέλαιο αλλά και αερίων (LPG).

Έχει κυλινδρικό σχεδιασμό ώστε να επιτυγχάνεται η αντοχή σε πιέσεις μεγάλου όγκου νερού.

Είναι κατασκευασμένος από ειδικό χάλυβα πάχους 7mm, διαμορφωμένου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και συγκολλημένο με τις ιδανικότερες μεθόδους από έμπειρους συγκολητές. Εξασφαλίζουμε έτσι την πλήρη αξιοπιστία του λέβητα και γιαυτό διαθέτει γραπτή εγγύηση 10 χρόνων.

Διαθέτει 3 πλήρεις διαδρομές καυσαερίων με ειδική διάταξη ώστε να επιτυγχάνει αποδόσεις που ξεπερνούν το 85%.

Το σύστημα τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει 1 κοχλία για καύση ελαιοπυρήνας ή 2 ανεξάρτητους κοχλίες με διάταξη συστήματος κενού ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής καύση οποιουδήποτε στερεού καυσίμου. Ο εμπλουτισμός με αέρα της εστίας γίνεται με 2 ανεμιστήρες μεγάλης παροχής.

Η εστία του λέβητα είναι ανεξαρτητη, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο πυρίμαχο χάλυβα. Ο σχεδιασμός της αποτρέπει τη δημιουργία πετρώματος και βοηθάει στην αποβολή του. Διεθέτει παροχή αέρα καύσης και αέρα εμπλουτισμού της καύσης.

Η σύγχρονου σχεδιασμού εστία επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία στερεών και υγρών καυσίμων χωρίς επιπλοκές. Επίσης η απομάκρυνση της εστίας στερεών καυσίμων είναι πολύ απλή.

Μπορείτε να επιλέξετε πόρτα με κυκλοφορία νερού ώστε να εκμεταλλευτείτε μεγαλύτερες επιφάνειες θέρμανσης με μικρότερο μέγεθος λέβητα.

Ο λέβητας διαθέτει πλήρη μόνωση ώστε να υποστηρίζεται η γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας και συντήρησή της.

Είναι ενεργειακής κλάσης 4 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 303-5.
Συνοδέυεται από γραπτή εγγύηση 10 ετών, εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών, πιστοποιητικά απόδοσης και πιστοποιημένη ανάλυση καύσης.

Οι βιομηχανικοί λέβητας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και μπορούν να καλύψουν πέρα από τις θερμικές σας ανάγκες και το ιδιαίτερο λεβητοστάσιό σας.

Οι καπνοδόχοι κατασκευάζονται σύμφωνα με τη μελέτη που γίνεται για το λέβητα και το λεβητοστάσιο.
Στο λέβητα τοποθετείται ανθρωποθυρίδα επιθεώρησης και καθαρισμού της καπνοδόχου.

Όλοι οι βιομηχανικοί λέβητες Alfa Therm Καριωτάκης μπορούν να συνοδευτούν από σύστημα συμπηκνωμάτων για αύξηση της απόδοσής τους τουλάχιστον 8%.

Επικοινωνήστε τώρα με την Alfa Therm Καριωτάκης να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να καταλήξουμε στο ιδανικότερο λέβητα!

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται καυστήρας υγρών καυσίμων(πετρέλαιο/μαζούτ) ή αερίου(LPG)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

 

 

 βιομαζας οικιακοι λεβητες     λεβητες οικιακοι βιομαζας     λεβητες οικιακοι βιομαζας
 
 
 
Η πρότασή μας για τις επαγγελματικές σας ανάγκες!
Ο επαγγελματικής χρήσης λέβητας αποτελεί ακολουθώντας τις πετυχημένες καινοτομίες της σειράς: "Οικιακοί Λέβητες Πολλαπλής Καύσης Alfa Therm Καριωτάκης" είναι η ιδανική λύση για μεγάλης παροχής ανάγκες ζεστού νερού για θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης είτε για βιομηχανικές ανάγκες ζεστού νερού. Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιήστε κάθε φυσικό στερεό καύσιμο οικονομικά, οικολογικά και ποιοτικά! Η Alfa Therm Καριωτάκης σας παρουσιάζει μια υψηλής αξιοπιστίας και απόδοσης σειρά επαγγελματικής χρήσης λεβήτων βιομάζας / πολλαπλής καύσης. Επιλέγετε το καύσιμο που εσείς θέλετε. Αυτό που σας συμφέρει, αυτό που μπορείτε να βρείτε άμεσα, αυτό που μπορείτε να αποθηκεύσετε, αυτό που είναι πιο οικολογικό, αυτό που τώρα θέλετε και σας συμφέρει, αύριο μπορείτε να αξιοποιήσετε άλλο καύσιμο χωρίς καμία αλλαγή ή να τα αναμείξετε.

 

 

 

Γιατί λέβητας βιομάζας Καριωτάκης για τον επαγγελματία;                                 επαγγελματικη θερμανση
Κατάλληλοι για ξενοδοχεία (ζεστό νερό χρήσης), ελαιουργεία, φυτώρια με ενδοδαπέδια, πισίνες, τυροκομία και οποιοδήποτε επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο που χρησιμοποιείται ζεστό νερό ή μέσω εναλλάκτη.

Η πολύ υψηλή απόδοση που εξασφαλίζουμε από την κορυφαίας ποιότητας κατασκευή σας προσφέρει απροβλημάτιση λειτουργία , υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης (ακόμα και σε ίδιου είδους λέβητες) και μεγαλύτερη αυτονομία.

Σαν επαγγελματίας θέλετε εξασφαλισμένα μηχανήματα. Τα πλήρως πιστοποιημένα μηχανήματα της Alfa Therm Καριωτάκης, η γραπτή εγγύηση για 10 χρόνια, η 24ωρη υποστήριξη και το όνομά μας στην αγορά είναι τα εργαλεία που θέλει κάθε επαγγελματίας.

Αν σας αγχώνει η συντήρηση του λέβητα πολλαπλής καύσης, με το σύστημα αυτόματου καθαρισμού θα είστε πολύ πιο ξένοιαστοι! Καθαρίστε το λέβητα μία φορά το μήνα χωρίς να πέφτει η απόδοση του.

Αξιοποιώντας τον αυτόματο καθαρισμό, τους ηλεκτρονικούς πίνακες διαχείρισης και το μηχανισμό αυτόματης τροφοδοσίας στερεών καυσίμων μπορεί κάποιος να συνδιάσει τα πλεονεκτήματα των καυστήρων πετρελαίου (αυτόματη τροφοδοσία και σταθερή θερμοκρασία) με αυτά των λεβήτων στερεών καυσίμων (χαμηλότερο κόστος).

Ο λέβητας πολλαπλής καύσης σας προσφέρει την πολυτέλεια να επιλέγετε κάθε φορά με τα δικά σας κριτήρια το καύσιμο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ξεχάστε την αγωνία αν φέτος η τιμή του καυσίμου σας θα ανέβει ή αν θα αυξήσουν τους φόρους. Με το σύστημα αυτόματου καθαρισμού μπορείτε να απολαμβάνεται όλα τα πλεονεκτήματα της πολλαπλής καύσης και επίσης να μειώσετε κατά πολύ το χρόνο φροντίδας προς το λέβητα. 

Αν το καύσιμο που χρησιμοποιείται δε σας συμφέρει πλέον έχετε να επιλέξετε ανάμεσα από πόσα άλλα. Μην αγχώνεστε αν μπορείτε να βρείτε στην περιοχή σας ένα τύπο καυσίμου, θα μπορείτε κάποιο άλλο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ξύλα σας, τα θρυμματισμένα κλαδιά από το κλάδεμα των δέντρων σας και πολλά άλλα. Τα φυσικά στερεά καύσιμα (βιομάζα) σας παρέχουν υψηλές αποδόσεις με μεγάλη οικονομία και χαμηλούς ρύπους.
                             

 Λεβητας επαγγελματικής χρήσης βιομάζας - pellet - πυρηνα για θερμανση ή βιομηχανική χρήση

 

 επαγγελματικη θερμανση

Συμπαγείς διαστάσεις με μεγάλες επιφάνειες θαλάμου καύσης.

 

 επαγγελματικη θερμανση

Κατασκευάζουμε το λέβητα βιομάζας των αναγκών της επιχείρησής σας τηρώντας τα πιο υψηλά στάνταρ και προδιαγραφές.

  επαγγελματικη θερμανση        θερμανση επαγγελματικη   


 επαγγελματικη θερμανση

Εσωτερικό Λέβητα Πολλαπλής Καύσης / Βιομάζας. Κονική inox καθαριζόμενη εστία.

 

 θερμανση επαγγελματικη

Παρουσίαση Λέβητα Πολλαπλής Καύσης / Βιομάζας Επαγγελματικής Χρήσης

 

 επαγγελματικη θερμανση

Σύστημα τροφοδοσίας με διάταξη διπλού κοχλία και σύστημα κενού για ασφαλή πολλαπλή καύση (αντεπιστροφή καύσης και καπνού).

                                     

Λειτουργικότητα, απόδοση, ασφάλεια!Το σύστημα αυτόματου καθαρισμού του λέβητα μεταφέρει τα μεγάλα ποσά στάχτης από την εστία και τα μεταφέρει σε εξωτερικό μεταλλικό δοχείο, το οποίο απασφαλίζει ώστε να αποβάλλεται τη στάχτη όπου θέλετε. Ο μηχανισμός αυτόματης τροφοδοσίας στερεών καυσίμων μπορεί κάποιος να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα των καυστήρων πετρελαίου (αυτόματη τροφοδοσία και σταθερή θερμοκρασία) με αυτά των λεβήτων στερεών καυσίμων (χαμηλότερο κόστος). 

Το σύστημα διπλών κοχλιών με ενδιάμεσο θάλαμο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια κάθε στερεό καύσιμο. Ο μηχανισμός αντεπιστροφής φλόγας και καπνού σας εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα στάνταρ ασφαλείας στην καύση αλλά επίσης και ένα καθαρό λεβητοστάσιο. Η ακρίβεια στην κατασκευή επιτυγχάνει το σωστό "ζύγισμα" άρα και μικρές τάσεις και τριβές με αποτέλεσμα την μακροζωία των κινούμενων μερών. Το σύστημα τροφοδοσίας αλλά και το σιλό καυσίμου είναι αποσπώμενα, έτσι μπορεί ο λέβητας να περάσει και από στενές πόρτες λεβητοστασίου. 

Χαλύβδινος από 5mm λαμαρίνα λεβητοποιίας με ενσωματωμένο ανοξείδωτο καυστήρα και Σιλό τροφοδοσίας. Τροφοδοσία με αποτροπέα επιστροφής φωτιάς και χρήση δύο κοχλιών τροφοδοσίας. Με φλογοαυλούς τύπου Manessmann χωρίς ραφή και ζώνες ενίσχυσης. Πόρτες με πυρίμαχη μόνωση που σφραγίζουν με μοχλό βαρέως τύπου και άκαυστο αμιάντου κορδόνι σφραγίσματος. 

Ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες διεθνείς και ελληνικές προδιαγραφές και μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης (μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, επιδαπέδιο) με ανοικτό ή κλειστό δοχείο διαστολής. Αποτελούν εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης πορείας μας! 

Για τροφοδοσία σε δυσπρόσιτα λεβητοστάσια ή για διάταξη λεβήτων στη σειρά μπορούμε να φτιάξουμε το εξεζητημένο σύστημα αποθήκευσης τροφοδοσίας που μπορεί να διαθέτει απομακρυσμένη αποθήκευση, σε διαφορετικό υψόμετρο ή πολλαπλή τροφοδοσία 2 ή περισσότερων λεβήτων. Το λεβητοστάσιο σας μπορεί να δεχτεί το λέβητα πολλαπλής καύσης/βιομάζας της Alfa Therm Καριωτάκης.
                                          επαγγελματικη θερμανση   Η τεχνολογία πολλαπλής καύσης σας παρέχει εναλλακτικές επιλογές ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία στρεών καυσίμων όπως Pellets, ελαιοπυρήνα, καλαμπόκι, βιομάζα και όλα τα στερεά καύσιμα.               θερμανση επαγγελματικη   Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, η υψηλή ποιόητα των υλικών και ο πλέον εξελιγμένος σχεδιασμός προσφέρουν πιστοποιημένες τιμές απόδοσης που φθάνουν το 94%.
                         
 θερμανση επαγγελματικη   Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, η υψηλή ποιόητα των υλικών και ο πλέον εξελιγμένος σχεδιασμός προσφέρουν πιστοποιημένες τιμές απόδοσης που φθάνουν το 94%.               επαγγελματικη θερμανση   Η υψηλή απόδοση καύσης σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές των βιοκαυσίμων σας προσφέρουν εξοικονόμιση που φθάνει και το 80% συγκριτικά με την καύση πετρελαίου.
                         
 θερμανση επαγγελματικη   Για να είστε ήσυχοι σας παρέχουμε 10 χρόνια γραπτή πιστοποιημένη εγγύηση σε όλη τη μεταλλική κατασκευή του λέβητα και πλήρη υποστήριξη 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.               θερμανση επαγγελματικη   Σεβόμενοι το περιβάλλον με καύσιμα προερχόμενα από την πλούσια ελληνική γη, ζεσταθείτε όχι μόνο οικονομικά αλλά και οικολογικά. Η φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση είναι πλέον προσιτή.
                         
 θερμανση επαγγελματικη   Σύστημα τροφοδοσίας διπλού κοχλία με διάταξη κενού αέρα για αντεπιστροφή φλόγας και καπνού σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια.               θερμανση επαγγελματικη   Ο πελάτης μας πρέπει να είναι σίγουρος για το προϊόν που αγοράζει. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα πλήρως και εναρμονισμένα με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και διεθνή στάνταρ.
                         
 επαγγελματικη θερμανση   5 διαδρομές καυσαερίων για βέλτιστη εκμετάλλευση της θερμογόνου δύναμης των καυσαερίων.               θερμανση επαγγελματικη   Μεγάλη ποικιλία μοντέλων από 50kW μέχρι 1500kW. Οι απαιτήσεις σας είναι για εμάς πρόκληση και θα αναλάβουμε την ειδική παραγγελία σας.
                         
 θερμανση επαγγελματικη   Πολύ εύκολο στον καθαρισμό. Απαιτούνται μόνο 3 λεπτά μια φορά τη βδομάδα.               θερμανση επαγγελματικη   Ελληνικό προϊόν αποκλειστικής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της Alfa-Therm Καριωτάκης από έμπειρο προσωπικό με μεράκι.


Χαρακτηριστικά   Τιμές
     

Ισχύς 
Καύσιμη ύλη
Καύση ξύλων
Μέγεθος ξύλων
Πολλαπλή καύση
Θερμική Απόδοση
Συντελεστής Απόδοσης*
Θερμοκρασία καυσαερίων
Μέγιστη πίεση λειτουργίας **
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας
Κατανάλωση ισχύς στην λειτουργία
Μέγιστη κατανάλωση στη μέγιστη απόδοση*
Ύψος
Πλάτος
Μήκος
Υλικό κατασκευής σώματος
Υλικό κατασκευής εστίας
Βάρος
Διάμετρος Καπνοδόχου
Ελκυσμό Καπνοδόχου***
Διάμετρος προσαγωγής-επιστροφής
Διάμετρος προσαγωγής- επιστροφής κυκλώματος ασφαλείας
Χωρητικότητα Νερού
Χωρητικότητα Σιλό
Έναυση****
Διατήρηση φλόγας****
Ελληνικό μενού
Στάθμη θορύβου
Εγγύηση Σώματος*****
Εγγύηση Κοχλία*****
Εγγύηση Ηλεκτρικών
Εγγύηση Ηλεκτρονικών

 

88
Pellet,βιομάζα, ελαιοπυρήνα, καλαμπόκι, κουκούτσι, τσόφλι, 
Ναι
75 cm
Ναι
75.700 Kcal/h
94%
150-190 °C 
2 Bar
90 °C
0.276 kW/h
4,23 kg/h
150cm
140cm
110cm
5mm λαμαρίνα λεβητοποιϊας
4mm inox λαμαρίνα
570kg
200mm
12 Pa
1 ¼ inch 
¾ inch
120 Lt
280 Lt
Αυτόματη
Ναι
Ναι

10
6
1
1

 
0
0,00€0
λέβητες, βιομάζας, pellet, θερμανση, προσφορες
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
λέβητες, βιομάζας, pellet, θερμανση, προσφορες
μεταλλικες,κατασκευες, Κρητη,eshop,προσφορες
ειδικές, κατασκευές,μετάλλου, ελαιουργικά, Κρήτη

 

                                           
 footer             footer             footer             footer

 

 

 

 

 footer
 footer

 
                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                         
                    Προϊοντα                                                   H εταιρεία
                                        Εξυπηρέτηση
                                  Alfa Therm
                 
                                                                                                                                                                         
                    Θέρμανση                                                   Κατασκευή λεβητών                                         Παραγγελίες                                   Γνωρίστε μας                  
                    Κατασκευές                                                   Εμπορία μετάλλου                                         Πληρωμές                                   Newsletter                  
                    Νέα προϊόντα                                                   Μεταλλικές κατασκευές                                         Αποστολές                                   Όροι χρήσης                  
                    Προσφορές                                                   Πιστοποιήσεις                                          Αλλαγές                                   Επικοινωνία                  
                                                                         Ερευν. προγράμματα                                                                                                
                                                                        Συνεργάτες                                                                                                 
                                                                         Βιοκαύσιμα                                                                                                
                                                                                                        

 
 

 

 footer

 

 

© 2018 Θέρμανση,λέβητες & μεταλλικές κατασκευές | alfa-therm.gr eShop all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
λεβητες,θερμανση,οικιακοι,επαγγελματικοι
3