Λέβητας pellet Compact3 75kW Alfa Therm Καριωτάκης | ΘΕΡΜΑΝΣΗ -

Λέβητας pellet Compact3 75kW Alfa Therm Καριωτάκης. ΘΕΡΜΑΝΣΗ Οικιακοί Λέβητες Βιομάζας Alfa Therm Καριωτάκης .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στo

Λέβητας pellet Compact3 75kW Alfa Therm Καριωτάκης

Λέβητας

pellet

Compact3

75kW

Alfa

Therm

Καριωτάκης

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Οικιακοί Λέβητες Βιομάζας

Alfa Therm Καριωτάκης

ALF71

θερμανση

λεβητες

μεταλλικες

κατασκευες

online

eshop

Short URL:
Λέβητας pellet Compact3 75kW Alfa Therm Καριωτάκης | ΘΕΡΜΑΝΣΗ -
Λέβητας pellet Compact3 75kW Alfa Therm Καριωτάκης
2.100,00€
ΚΩΔΙΚΟΣALF71
BRANDALFA THERM ΚΑΡΙΩΤΑΚΗΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λέβητας pellet 3ων διαδρομών με συμπαγή κατασκευή.

 

* *Διαθέτει σύστημα διπλού κοχλία με αντεπιστροφή φλόγας και καπνού*, ώστε να μπορείτε να καίτε με ασφάλεια οποιοδήποτε pellet. Μόνο λέβητες με σύστημα αντεπιστροφής φλόγας είναι κατάλληλοι και έχουν έγκριση τύπου για καύση pellet.


* *Ανοξείδωτη εστία με τροφοδοσία από κάτω*, για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς μπλοκαρίσματα από κακό καύσιμο ,καταπολέμηση του πετρώματος από κακής σύστασης καύσιμα και εύκολο καθαρισμό.


* μεγάλη εκμετάλλευση της παραγώμενης θερμότητας χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις αλλά με φυσικό ελκυσμό, υψηλή απόδοση 90% και γρήγορη άνοδος θερμοκρασίας.


* **Κοχλίας υψηλής αξιοπιστίας*, με καλιμπρέ βελτιωμένου χάλυβα άξονα και μασίφ φτερό κοχλία.

* *Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος*, με μοτέρ χαμηλής κατανάλωσης και ηλεκτρονική διαχείριση της λειτουργίας τους.

* *Χαμηλές εκπομπές καυσαερίων*, λόγω υψηλής απόδοσης καύσης, εκμετάλλευση του μεγαλύτερου μέρους της θερμότητας και φυσικού ελκυσμού. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες καυσαερίων. Συνοδεύεται από πιστοποιητικά χαμηλών εκπομπών ρύπων. 

* Πλήρης μόνωση για ακόμα υψηλότερη απόδοση.


* Θυρίδα καθαρισμού της καμινάδας.


Κάθετη υποδοχή καμινάδας.

(Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο ηλεκτρονικός πίνακας διαχείρισης. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα τον κατάλληλο για τη χρήση που θέλετε.)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

 

 

 βιομαζας οικιακοι λεβητες   λεβητες οικιακοι βιομαζας   λεβητες οικιακοι βιομαζας
 
 
 

Η πρότασή μας για το σπίτι σας!

 

Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιείστε κάθε φυσικό στερεό καύσιμο για να ζεσταθείτε οικονομικά, οικολογικά και ποιοτικά! Η Alfa Therm Καριωτάκης σας παρουσιάζει μια υψηλής αξιοπιστίας και απόδοσης σειρά οικιακών λεβήτων βιομάζας / πολλαπλής καύσης. Επιλέγετε το καύσιμο που εσείς θέλετε. Αυτό που σας συμφέρει, αυτό που μπορείτε να βρείτε άμεσα, αυτό που μπορείτε να αποθηκεύσετε, αυτό που είναι πιο οικολογικό, αυτό που τώρα θέλετε και σας συμφέρει, αύριο μπορείτε να αξιοποιήσετε άλλο καύσιμο χωρίς καμία αλλαγή ή να τα αναμείξετε.

 

 

 

 

Γιατί να αγοράσετε λέβητα πολλαπλής καύσης για το σπίτι σας:Ο λέβητας πολλαπλής καύσης σας προσφέρει την πολυτέλεια να επιλέγετε κάθε φορά με τα δικά σας κριτήρια το καύσιμο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ξεχάστε την αγωνία αν φέτος η τιμή του καυσίμου σας θα ανέβει ή αν θα αυξήσουν τους φόρους. 

Αν το καύσιμο που χρησιμοποιείται δε σας συμφέρει πλέον έχετε να επιλέξετε ανάμεσα από πόσα άλλα. Μην αγχώνεστε αν μπορείτε να βρείτε στην περιοχή σας ένα τύπο καυσίμου, θα μπορείτε κάποιο άλλο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ξύλα σας, τα θρυμματισμένα κλαδιά από το κλάδεμα των δέντρων σας και πολλά άλλα. Τα φυσικά στερεά καύσιμα (βιομάζα) σας παρέχουν υψηλές αποδόσεις με μεγάλη οικονομία και χαμηλούς ρύπους. 
                λεβητες οικιακοι βιομαζας  
                Σειρά: Οικιακοί Λέβητες Πολλαπλής Κάυσης / Βιομάζας Alfa Therm Καριωτάκης  
Τα κυριότερα καύσιμα που μπορείτε να αξιοποιήσετε με το λέβητα πολλαπλής καύσης/βιομάζας της Alfa Therm Καριωτάκης είναι: 

 • Pellet ξύλου
 • Ελαιοπυρήνας
 • Ξύλα
 • Πυρηνόκαρπα
 • Καλαμπόκι
 • Θρυμματισμένα ξύλα
 • Μπρικέτες ξύλου
 • Τσόφλια καρπών
 • Κάρβουνο
                οικιακοι βιομαζας λεβητες  
                Συμπαγείς διαστάσεις με μεγάλες επιφάνειες θαλάμου καύσης.  

 

 

 

 • Γρήγορη άνοδος θερμοκρασίας
 • Μεγάλος βαθμός απόδοσης
 • Χαμηλές εκπομπές καυσαερίων
 • Μεγάλη αυτονομία
 • Εναλλακτικά καύσιμα
 • Στιβαρή κατασκευή
 • Πλήρως πιστοποιημένο προϊόν
 • Ασφαλής λειτουργία με φιλικό μενού χρήστη
                             
 • Υψηλής ποιότητας υλικά.
 • 5 διαδρομών καυσαερίων
 • Ανοιχτού / κλειστού κυκλώματος
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • 10 χρόνια εγγύηση
 • Ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ οίκον
 • Ελάχιστη συντήρηση

 

 

 

 βιομαζας λεβητες οικιακοι      βιομαζας λεβητες οικιακοι      οικιακοι βιομαζας λεβητες      βιομαζας λεβητες οικιακοι
 


 

 

       

 

 

 

 

 

 λεβητες βιομαζας οικιακοι

  

 

Σύγκριση κόστους θέρμανσης. Η σύγκριση γίνεται για ίδιου βαθμού απόδοσης λέβητα. (Οι λέβητες Alfa Therm Καριωτάκης έχουν >90% απόδοση, έως 94%).Αν σε μια οικία χρειαστούμε περίπου 2 τόνους πετρέλαιο τη χρονιά (2.400-2.700 ευρώ), θα χρειαστούμε περίπου 4 τόνους πιστοποιημένου pellet (1000-1200 ευρώ) ή αντίστοιχα 6 τόνους ελαιοπυρήνα (540-660 ευρώ). Η εξοικονόμηση πέλλετ έναντι του πετρελαίου είναι >60% ενώ του ελαιοπυρήνα στο 80%. Επίσης η ελαιοπυρήνα έναντι στο φυσικό αέριο έχει μέχρι και 67% εξοικονόμηση. Αν συνυπολογίσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του λέβητα βιομάζας - pellet Alfa Therm Καριωτάκης τότε η εξοικονόμηση για ίδια θερμότητα αυξάνεται και κάνει το προϊόν μας ακόμα πιο συμφέρον.

 

 


  οικιακοι βιομαζας λεβητες                                        

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα!Ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες διεθνείς και ελληνικές προδιαγραφές και μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης (μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, επιδαπέδιο) με ανοικτό ή κλειστό δοχείο διαστολής. Αποτελούν εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης πορείας μας! 

Χαλύβδινος από 5mm λαμαρίνα λεβητοποιίας με ενσωματωμένο ανοξείδωτο καυστήρα και Σιλό τροφοδοσίας. Τροφοδοσία με αποτροπέα επιστροφής φωτιάς και χρήση δύο κοχλιών τροφοδοσίας. Με φλογοαυλούς τύπου Manessmann χωρίς ραφή και ζώνες ενίσχυσης. Πόρτες με πυρίμαχη μόνωση που σφραγίζουν με μοχλό βαρέως τύπου και άκαυστο αμιάντινο κορδόνι σφραγίσματος.
                                           
  λεβητες βιομαζας οικιακοι                                         Το σύστημα διπλών κοχλιών με ενδιάμεσο θάλαμο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια κάθε στερεό καύσιμο. Ο μηχανισμός αντεπιστροφής φλόγας και καπνού σας εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα στάνταρ ασφαλείας στην καύση αλλά επίσης και ένα καθαρό λεβητοστάσιο. Η ακρίβεια στην κατασκευή επιτυγχάνει το σωστό "ζύγισμα" άρα και μικρές τάσεις και τριβές με αποτέλεσμα την μακροζωία των κινούμενων μερών. Το σύστημα τροφοδοσίας αλλά και το σιλό καυσίμου είναι αποσπώμενα, έτσι μπορεί ο λέβητας να περάσει και από στενές πόρτες λεβητοστασίου. 

Ο μηχανισμός αυτόματης τροφοδοσίας στερεών καυσίμων σε συνδυασμό με τους ηλεκτρονικούς πίνακες διαχείρισης- ελέγχου σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα των καυστήρων πετρελαίου (αυτόματη τροφοδοσία και σταθερή θερμοκρασία) με αυτά των λεβήτων στερεών καυσίμων (χαμηλότερο κόστος).
Τεχνικά χαρακτηριστικά Λέβητα Πολλαπλής Κάυσης / Βιομάζας                                          
  οικιακοι λεβητες βιομαζας                                         Ο λέβητας έρχεται με στάνταρ μέγεθος σιλό στα 200λίτρα, μπορείτε όμως είτε να προσθέσετε επεκτάσεις για 50 λίτρα μεγαλύτερη χωρητικότητα ή να παραγγείλετε μεγαλύτερο σιλό στα δικά σας δεδομένα. Επίσης για τροφοδοσία σε δυσπρόσιτα λεβητοστάσια ή για διάταξη λεβήτων στη σειρά μπορούμε να φτιάξουμε το εξεζητημένο σύστημα αποθήκευσης τροφοδοσίας που μπορεί να διαθέτει απομακρυσμένη αποθήκευση, σε διαφορετικό υψόμετρο ή πολλαπλή τροφοδοσία 2 ή περισσότερων λεβήτων. Το λεβητοστάσιο σας μπορεί να δεχτεί το λέβητα πολλαπλής καύσης/βιομάζας της Alfa Therm Καριωτάκης. 
 οικιακοι λεβητες βιομαζας    Η τεχνολογία πολλαπλής καύσης σας παρέχει εναλλακτικές επιλογές ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία στρεών καυσίμων όπως Pellets, ελαιοπυρήνα, καλαμπόκι, βιομάζα και όλα τα στερεά καύσιμα.           βιομαζας λεβητες οικιακοι   Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, η υψηλή ποιόητα των υλικών και ο πλέον εξελιγμένος σχεδιασμός προσφέρουν πιστοποιημένες τιμές απόδοσης που φθάνουν το 94%.
                   
  οικιακοι βιομαζας λεβητες   Η προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, η υψηλή ποιόητα των υλικών και ο πλέον εξελιγμένος σχεδιασμός προσφέρουν πιστοποιημένες τιμές απόδοσης που φθάνουν το 94%.           οικιακοι λεβητες βιομαζας   Η υψηλή απόδοση καύσης σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές των βιοκαυσίμων σας προσφέρουν εξοικονόμιση που φθάνει και το 80% συγκριτικά με την καύση πετρελαίου.
                   
  λεβητες βιομαζας οικιακοι   Για να είστε ήσυχοι σας παρέχουμε 10 χρόνια γραπτή πιστοποιημένη εγγύηση σε όλη τη μεταλλική κατασκευή του λέβητα και πλήρη υποστήριξη 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.         λεβητες οικιακοι βιομαζας
 
  Σεβόμενοι το περιβάλλον με καύσιμα προερχόμενα από την πλούσια ελληνική γη, ζεσταθείτε όχι μόνο οικονομικά αλλά και οικολογικά. Η φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση είναι πλέον προσιτή.
                   
  λεβητες βιομαζας οικιακοι   Σύστημα τροφοδοσίας διπλού κοχλία με διάταξη κενού αέρα για αντεπιστροφή φλόγας και καπνού σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια.           λεβητες βιομαζας οικιακοι   Ο πελάτης μας πρέπει να είναι σίγουρος για το προϊόν που αγοράζει. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα πλήρως και εναρμονισμένα με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και διεθνή στάνταρ.
                   
  βιομαζας λεβητες οικιακοι   5 διαδρομές καυσαερίων για βέλτιστη εκμετάλλευση της θερμογόνου δύναμης των καυσαερίων.           λεβητες οικιακοι βιομαζας   Μεγάλη ποικιλία μοντέλων από 50kW μέχρι 1500kW. Οι απαιτήσεις σας είναι για εμάς πρόκληση και θα αναλάβουμε την ειδική παραγγελία σας.
                   
  οικιακοι βιομαζας λεβητες   Πολύ εύκολο στον καθαρισμό. Απαιτούνται μόνο 3 λεπτά μια φορά τη βδομάδα.           οικιακοι λεβητες βιομαζας   Ελληνικό προϊόν αποκλειστικής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της Alfa-Therm Καριωτάκης από έμπειρο προσωπικό με μεράκι.


 

 

5        
 
Χαρακτηριστικά   Τιμές
     

Ισχύς 
Καύσιμη ύλη
Καύση ξύλων
Μέγεθος ξύλων
Πολλαπλή καύση
Θερμική Απόδοση
Συντελεστής Απόδοσης*
Θερμοκρασία καυσαερίων
Μέγιστη πίεση λειτουργίας **
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας
Κατανάλωση ισχύς στην λειτουργία
Μέγιστη κατανάλωση στη μέγιστη απόδοση*
Ύψος
Πλάτος
Μήκος
Υλικό κατασκευής σώματος
Υλικό κατασκευής εστίας
Βάρος
Διάμετρος Καπνοδόχου
Ελκυσμό Καπνοδόχου***
Διάμετρος προσαγωγής-επιστροφής
Διάμετρος προσαγωγής- επιστροφής κυκλώματος ασφαλείας
Χωρητικότητα Νερού
Χωρητικότητα Σιλό
Έναυση****
Διατήρηση φλόγας****
Ελληνικό μενού
Στάθμη θορύβου
Εγγύηση Σώματος*****
Εγγύηση Κοχλία*****
Εγγύηση Ηλεκτρικών
Εγγύηση Ηλεκτρονικών

 

88
Pellet,βιομάζα, ελαιοπυρήνα, καλαμπόκι, κουκούτσι, τσόφλι, 
Ναι
75 cm
Ναι
75.700 Kcal/h
94%
150-190 °C 
2 Bar
90 °C
0.276 kW/h
4,23 kg/h
150cm
140cm
110cm
5mm λαμαρίνα λεβητοποιϊας
4mm inox λαμαρίνα
570kg
200mm
12 Pa
1 ¼ inch 
¾ inch
120 Lt
280 Lt
Αυτόματη
Ναι
Ναι

10
6
1
1

 
0
0,00€0
λέβητες, βιομάζας, pellet, θερμανση, προσφορες
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
λέβητες, βιομάζας, pellet, θερμανση, προσφορες
μεταλλικες,κατασκευες, Κρητη,eshop,προσφορες
ειδικές, κατασκευές,μετάλλου, ελαιουργικά, Κρήτη

 

                                           
 footer             footer             footer             footer

 

 

 

 

 footer
 footer

 
                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                         
                    Προϊοντα                                                   H εταιρεία
                                        Εξυπηρέτηση
                                  Alfa Therm
                 
                                                                                                                                                                         
                    Θέρμανση                                                   Κατασκευή λεβητών                                         Παραγγελίες                                   Γνωρίστε μας                  
                    Κατασκευές                                                   Εμπορία μετάλλου                                         Πληρωμές                                   Newsletter                  
                    Νέα προϊόντα                                                   Μεταλλικές κατασκευές                                         Αποστολές                                   Όροι χρήσης                  
                    Προσφορές                                                   Πιστοποιήσεις                                          Αλλαγές                                   Επικοινωνία                  
                                                                         Ερευν. προγράμματα                                                                                                
                                                                        Συνεργάτες                                                                                                 
                                                                         Βιοκαύσιμα                                                                                                
                                                                                                        

 
 

 

 footer

 

 

© 2021 Θέρμανση,λέβητες & μεταλλικές κατασκευές | alfa-therm.gr eShop all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
λεβητες,θερμανση,οικιακοι,επαγγελματικοι
3